Ik blijf niet plakken op papier

 

Bovenstaande is een uitspraak die een klant deed. Wat bedoelde hij hiermee?
Laten we hem voor het gemak “meneer X” noemen. Meneer X is het type mens dat niet graag op de foto gaat. Je zult ook bijna geen portretfoto van hem zien aan de muur. Waarom is mij een raadsel want hij heeft een heerlijk karakteristiek hoofd.

De angst om op Facebook te belanden, of op websites? Dit is in ieder geval één van de redenen. Hij gebruikt zelf ook geen Facebook, Twitter of andere social media. Dit is ook gelijk de reden waarom je hier geen foto van hem zult aantreffen. Simpelweg omdat hij geen toestemming geeft. Ik geloof heilig in het vertrouwen van klanten, geen toestemming, geen plaatsing.

Toch een portretfoto?

Maar goed, terug naar meneer X. Hij wilde op een gegeven moment wel een portretfoto laten maken. Naast het feit dat we de grootste lol hadden werden het ook serieuze portretten. Gewoon voor aan de muur.

Na het bewerken van de foto’s heb ik de foto’s op USB stick gezet en deze bij hem op de computer gezet. Daarnaast had ik ook een kleinigheidje voor hem meegenomen. Ik had een foto laten afdrukken, gewoon simpel, 10×15 cm, en deze ingelijst. Het enthousiasme spatte er van af. Hij had zelden zo goed op een foto gestaan. En, wat veel belangrijker is, hij bleef goed plakken op papier.

Het leverde me wel een nabestelling op. Een paar mooie foto’s die hij aan de kinderen kon geven. Hier word ik nou vrolijk van, een klant die heel blij is met het resultaat. Als de kinderen nu ook heel enthousiast worden is mijn missie geslaagd.

Maar omdat ik geen foto mag plaatsen, plaats ik een foto waarvoor ik wel toestemming heb.

Portretfoto

 

Wat zijn nu de voordelen?

  • Je hoeft niet naar mij te komen, ik kom naar jou toe. Mag wel maar hoeft niet.
  • Je hebt een eigen inbreng. Laat me je ideeën horen en we maken er iets moois van.
  • Wil je afdrukken bestellen? Deze laat ik verzorgen door Profotonet. Deze nr. 1 afdrukcentrale verzorgt de prachtigste afdrukken.
  • Geen kilometervergoeding indien je op Walcheren woont.
  • Je zult zien dat ook jij blijft plakken op papier

Denk je nu ook van “ik blijf niet plakken op papier”? Of denk je dat een portretfoto niet voor jou is weggelegd, neem dan zeker contact op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *